Beste ouders en kinderen,

Welkom bij kinderkoor ZEP, wat betekent: Zingen en Plezier.

Toen wij in oktober 2008 begonnen met een aantal kinderen was het voor ons belangrijk om met de kinderen plezier te maken met zingen. Dat is mede door het enthousiasme van de kinderen gelukt! Het plezier maken is voor ons zo belangrijk dat wij deze combinatie “Zingen en Plezier” in ons logo hebben verwerkt.

Kinderkoor ZEP is in oktober 2008 begonnen binnen de huiskamermuren van de bestuursleden met een aantal kinderen. Het enthousiasme van de kinderen en het groeiende aantal resulteerde al snel in een officiële start, welke mede is ontstaan door de samenwerking met Voice of Joy. Wij willen samen met de kinderen op een eigentijdse manier bezig zijn met het christelijk geloof en dat op een vrolijke manier uitdragen. Een voorbeeld is – Psalmen for kids – allerlei liedjes over bekende en minder bekende psalmen. Geweldig om te zien en horen dat een oude boodschap door kinderen opnieuw tot leven wordt gebracht. Alhoewel christelijke liedjes (Psalmen for kids, Opwekking for kids, enz.) de hoofdmoot blijft, streven wij ernaar om in de toekomst ook andere muziekstijlen in het repertoire op te nemen.

De kinderen worden op een vrolijke en sprankelende manier begeleid door cd-opnames. Ze zingen ook liedjes welke begeleid worden door Cora Ravensbergen op gitaar, Margriet Barnhoorn op piano, Arjen van Putten op cajon en Irene Vooys op dwarsfluit.

Leeftijd: Het kinderkoor is voor jongens en meisjes van 7 tot en met 13 jaar.
Voor meer informatie over het kinderkoor kan contact worden opgenomen met de bestuursleden.

Het bestuur van ZEP,

Margriet Barnhoorn
Cora Ravensbergen
Ineke Ravensbergen
Rosanna van Delft
Yvonne van Klaveren
Caroline Guijt

Facebook